BGBGBG


STC College
 

STC College

Scheepvaart en Transport College

Een wereldkeuze!

Het Scheepvaart en Transport College biedt MBO-vakopleidingen met een uitstekend toekomstperspectief in binnen- en buitenland!

Droom jij van een carrière op zee? Heb jij je zinnen gezet op een loopbaan in de haven, in de procesindustrie of in de railsector? Of zie jij voor jezelf een toekomst weggelegd als manager in de logistiek, luchtvaart of het wegtransport? Dan ben jij van harte welkom bij het Scheepvaart en Transport College! Het Scheepvaart en Transport College (STC) is dé MBO vakinstelling voor scheepvaart, transport en de proces industrie. Bij ons kun je terecht voor een groot aantal opleidingen. Deze opleidingen sluiten naadloos aan op wat je voor een baan in het bedrijfsleven moet weten en kunnen. Voor het totale overzicht van de opleidingen van het STC, kijk op www.mbo-stc.nl. Of kom naar een van onze open dagen of informatiemiddagen. Je vindt de actuele data op onze website.

Luchtvaartopleidingen bij het Scheepvaart en Transport College

Er werken zo’n 125.000 mensen op en rond de Nederlandse vliegvelden. Zij werken niet alleen bij luchtvaartmaatschappijen, maar ook bij transportondernemingen, expediteurs, vrachtafhandelbedrijven, handelsbedrijven en luchtvaartagenten. Samen zorgen zij ervoor dat passagiers en ­lading veilig en op tijd op de juiste plaats terechtkomen.

Bij het Scheepvaart en Transport College leiden we op voor de volgende luchtvaartberoepen:

  • Luchtvaartdienstverlener (niveau 4)
  • Aviation Operations Officer (niveau 4)
  • Luchtvrachtspecialist (niveau 4)

Wil je meer weten over de opleidingen Luchtvaart? Kijk dan op onze website. Een e-mail sturen kan ook naar mboluchtvaart@stc-r.nlVorige pagina
 

STC Group
Soerweg 31  
3002 JC Rotterdam

010–4290266 
www.stc-group.nl