BGBGBG

 LUCHTVAARTLENTEBIJEENKOMST


Namens het bestuur van de Dutch Aviation Group nodig ik u van harte uit voor de jaarlijkse Luchtvaartlentebijeenkomst op maandag 28 mei 2018 van 17.00 uur tot 19.30 uur in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk aan Zee.

Als spreker voor deze middag hebben wij dhr. Carl Koopmans, onderzoeksdirecteur van SEO Economisch Onderzoek, bereid gevonden ons te komen bijpraten over het recent verschenen artikel in het Financieel Dagblad, omtrent de maatschappelijke kosten-baten analyse (MKBA) van een luchthaven in zee.

Uiteraard is er weer ruim de gelegenheid elkaar, in het bijzijn van een select aantal genodigden uit de Nederlandse Lucht- en Ruimtevaart en de politiek, tijdens deze traditionele bijeenkomst te treffen,

Uw aankomst verwachten wij vanaf 17.00 uur tot uiterlijk 17.30 uur in verband met het officiële gedeelte en de geplande "flyby" van deze dag.

Per DAG-lid kunnen zoals gebruikelijk 2 personen worden aangemeld. Voor niet-leden of eventuele extra personen van DAG-leden bedragen de kosten € 85,- (excl. BTW) per persoon.

LEDEN (max. 2 per lid) kunnen zich voor deze middag aanmelden bij Angelique Hutten: a.hutten@dutchaviation.nl.

BETALENDE DEELNEMERS melden zich aan via de site van Eventbrite, klik HIER.

Met vriendelijke groet,

Alexander Schnitger
Voorzitter Dutch Aviation Group


Kledingadvies: Tenue de Ville

Parkeren: Op het terrein van Huis ter Duin, een uitrijkaart kunt u vragen aan de DAG-stewardessen